SaporiSiciliani is importeur van traditionele gastronomische producten uit Sicilie.
Wij bieden exclusieve, ambachtelijke producten aan voor elke gelegenheid.
De passie voor lekker eten en gastronomische producten heeft ons gestimuleerd om kleine lokale boeren op te sporen die met trots en op traditionele wijze speciale wijnen, ambachtelijke bieren, vis (conserven), kazen, olijfoliën en delicatessen produceren. Na spannende tochten hebben wij de beste producten geselecteerd en deze presenteren wij met trots op de Nederlandse markt.
Het betreft pure, eerlijke en natuurlijke wijnen, ambachtelijk gebrouwen bieren en delicatessen die biologisch of biodynamisch geproduceerd worden. Echt en authentiek eten en drinken dat rechtstreeks van de boer komt en geen industriële verfijning en chemische toevoegingen bevat.
 
 
 
 
 
 
 
 
Onze producten zijn op zichzelf al overtuigend genoeg, maar het verhaal achter het product – waar komt het precies vandaan, hoe wordt het gemaakt, sinds wanneer en door wie – maakt het nog specialer.
De wijnen, oliën, bieren en delicatessen die wij hebben geselecteerd worden gemaakt door “kleine” lokale producenten die de authenticiteit van hun producten beschermen door kleinschaligheid en door een relatief kleine productie.
Het zijn voornamelijk “familiebedrijven” met een geschiedenis die soms wel eeuwen teruggaat. De passie en trots van deze families, hun liefde voor traditionele landbouw, ambachtelijkheid en culinaire authenticiteit is datgene wat je proeft in hun producten en wat ze uniek maakt.
Volg ons op sociale media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwe lekkernijen.
SALUTE E BUON APPETITO!

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.