Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 5051 Deprecated: class-smtp.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/SMTP.php. The SMTP class has been moved to the wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 5051 Over Ons – SaporiSiciliani by Elisa
SaporiSiciliani is importeur van traditionele gastronomische producten uit Sicilie.
Wij bieden exclusieve, ambachtelijke producten aan voor elke gelegenheid.
De passie voor lekker eten en gastronomische producten heeft ons gestimuleerd om kleine lokale boeren op te sporen die met trots en op traditionele wijze speciale wijnen, ambachtelijke bieren, vis (conserven), kazen, olijfoliën en delicatessen produceren. Na spannende tochten hebben wij de beste producten geselecteerd en deze presenteren wij met trots op de Nederlandse markt.
Het betreft pure, eerlijke en natuurlijke wijnen, ambachtelijk gebrouwen bieren en delicatessen die biologisch of biodynamisch geproduceerd worden. Echt en authentiek eten en drinken dat rechtstreeks van de boer komt en geen industriële verfijning en chemische toevoegingen bevat.
 
 
 
 
 
 
 
 
Onze producten zijn op zichzelf al overtuigend genoeg, maar het verhaal achter het product – waar komt het precies vandaan, hoe wordt het gemaakt, sinds wanneer en door wie – maakt het nog specialer.
De wijnen, oliën, bieren en delicatessen die wij hebben geselecteerd worden gemaakt door “kleine” lokale producenten die de authenticiteit van hun producten beschermen door kleinschaligheid en door een relatief kleine productie.
Het zijn voornamelijk “familiebedrijven” met een geschiedenis die soms wel eeuwen teruggaat. De passie en trots van deze families, hun liefde voor traditionele landbouw, ambachtelijkheid en culinaire authenticiteit is datgene wat je proeft in hun producten en wat ze uniek maakt.
Volg ons op sociale media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwe lekkernijen.
SALUTE E BUON APPETITO!