Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 5051 Deprecated: class-smtp.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/SMTP.php. The SMTP class has been moved to the wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 5051 Campisi – SaporiSiciliani by Elisa

Het familiebedrijf Campisi is opgericht in 1854 in Marzamemi (SR), in een dorp doordrenkt met tradities die verbonden zijn met de visverwerking. De naam Salvatore Campisi is al meer dan een eeuw verbonden met de zee en produceert en ontwikkelt een breed scala aan visproducten.

Visproducten gemaakt van blauwvintonijn, zwaardvis, amberjack, het kostbare bottarga, mosciame (tonijnham) maar ook pestos en pates van de vangst van de dag.

Gebruikmakend van oude technieken die teruggaan tot de Arabische periode (827-1091) welke in de loop der tijd zijn verfijnd in het dorp Marzamemi.

Het drogen en behandelen van tonijn producten in een ideale omgeving maakt van Salvatore Campisi een van de laatste schatbewaarders die nog gebruik maakt van deze bijna uitgestorven tradities die bescherming en erkenning verdienen.Het streven van Campisi is het continu zoeken naar die producten welke onderdeel zijn van de historie van Sicilie.

Campisi is dan ook een welbekende naam bij kenners van de traditionele keuken.