Het familiebedrijf Campisi is opgericht in 1854 in Marzamemi (SR), in een dorp doordrenkt met tradities die verbonden zijn met de visverwerking. De naam Salvatore Campisi is al meer dan een eeuw verbonden met de zee en produceert en ontwikkelt een breed scala aan visproducten.

Visproducten gemaakt van blauwvintonijn, zwaardvis, amberjack, het kostbare bottarga, mosciame (tonijnham) maar ook pestos en pates van de vangst van de dag.

Gebruikmakend van oude technieken die teruggaan tot de Arabische periode (827-1091) welke in de loop der tijd zijn verfijnd in het dorp Marzamemi.

Het drogen en behandelen van tonijn producten in een ideale omgeving maakt van Salvatore Campisi een van de laatste schatbewaarders die nog gebruik maakt van deze bijna uitgestorven tradities die bescherming en erkenning verdienen.Het streven van Campisi is het continu zoeken naar die producten welke onderdeel zijn van de historie van Sicilie.

Campisi is dan ook een welbekende naam bij kenners van de traditionele keuken.

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.